Pulpă vită 1.500 g
Apollo Hamburger mix 75 g
Cașcaval 350 g
Fibre vegetale Binder 3 g
Apollo Bourbon Whiskey BBQ Sauce 150 g
Salată verde 120 g
Roșii 300 g
Castraveți 300 g
Profimix maioneză - conform rețetă 50 g
Ulei 150 g
Oțet 10 g
Muștar 10 g
Apă 275 g
Cartofi prăjiți 1.500 g
Apollo Fries Spices 30 g
Chifle burger 10 buc.
Pulpa de vită se taie bucăți și se toacă, se amestecă foarte bine cu Apollo Hamburger mix și fibre vegetale Binder. Se porționează, se presează bine și se prăjește pe plita încinsă.
Se prepară sosul de maioneză: se mixează la turație mică apa cu muștarul, se adaugă mixul pentru maioneză, se adaugă treptat ulei, se mărește turația la mixer, se mixează timp de 3 minute, se adaugă oțetul și se continuă mixarea încă 1 minut.
Cartofi prăjiti se asezonează fierbinți cu Apollo Fries Spices.
Se montează burgerul. Se adaugă sos de maioneză și Apollo Bourbon Whiskey BBQ Sauce.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >