Încărcați imagini
Header Image
Apollo Food

Confidențialitate

Grupul Solina (compania-mamă a companiei Apollo) consideră confidențialitatea datelor dvs. personale ca fiind o problemă de maximă importanță și se angajează să prelucreze informațiile dvs. în conformitate cu legea, actuala Politică de confidențialitate și cookie (în continuare „Politica” sau „ Politica de confidențialitate '') și standardele aplicabile ale practicilor corecte de informare.

Acest document vă oferă o descriere a modului în care Solina Group folosește aceste date, precum și a drepturilor dvs. asociate cu utilizarea de către Solina a datelor dumneavoastră. Această politică se aplică în mod special clienților, solicitanților, furnizorilor, partenerilor de afaceri, vizitatorilor site-ului nostru web www.apollofood.ro sau altor persoane care ne contactează (de exemplu, prin intermediul formularului de contact).

Accesarea sau utilizarea site-ului web implică aprobarea dvs. expresă (prin transmiterea informațiilor noastre personale sau prin înscriere) a acestei Politici de confidențialitate. Aceasta înseamnă că acceptați modul în care Solina Group colectează, folosește și prelucrează informațiile dvs. personale. Dacă nu acceptați această Politică de confidențialitate, nu mai aveți voie să utilizați site-ul web Solina Group. Grupul Solina poate accesa sau utiliza datele dvs. fie cu aprobarea expresă, pentru a efectua serviciile detaliate într-un acord sau pentru orice bază legală.

Grupul Solina își rezervă dreptul de a modifica, modifica și actualiza această Politică de confidențialitate din când în când prin publicarea unei versiuni revizuite pe site-ul nostru web. Prin urmare, vă recomandăm să consultați regulat această politică, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice schimbare.

Pentru politica de confidențialitate și cookie-uri Solina Group, faceți clic aici.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2023 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.