Încărcați imagini
Image 10 recipe of the month New home page image
Apollo Food

Creează o capodoperă
culinară cu Apollo

Descoperă pasiunea Apollo

Ne folosim pasiunea pentru gust cu scopul de a descoperi și dezvolta ingrediente deosebite, care oferă bucătarilor arome autentice din întreaga lume și trezesc la viață creativitatea culinară.

Susținem industria alimentară

Poți afla mai multe despre modalitățile în care încurajăm creativitatea clienților noștri bucătari. Vizitează website-ul Apollo pentru a descoperi cum te putem susține în călătoria culinară.

Apollo ne inspiră zi de zi în crearea celor mai savuroase meniuri. Varietatea sosurilor se îmbină armonios cu notele dulci-picante, ușor afumate, sau intens-aromate, oferind o experiență culinară unică.
Ingredientele alese marca Apollo potențează aromele specifice legumelor sau cărnii, utilizând cu maiestrie mirodeniile specifice gastronomiilor exotice ale lumii. Astfel, fiecare plating devine o artă.
Experiența și profesionalismul Apollo crează o gamă completă și complexă de rețete inspirate din cele mai rafinate gastronomii ale lumii, oferind chefilor bucătari inspirație și inventivitate în a crea preparate cu adevărat extraordinare.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.