File de curcan 1.200 g
Apollo Chicken Seasoning 30 g
Prosciutto 200 g
Cartofi 1.300 g
Cartofi dulci 300 g
Ou 6 buc.
Unt 50 g
Nucșoara Măcinată 6 g
Condimix cartofi rozmarin 20 g
Foietaj 1 buc.
Lapte 1 l
Făină 125 g
Unt 100 g
Sare 5 g
Amidon de porumb 20 g
Apollo Sweet Paprika 15 g
Apollo Usturoi Granule 3 g
Pieptul de curcan se bate cu ciocanul de carne, se asezoneaza cu Apollo Chicken Seasoning, apoi se rulează în prosciutto și se strânge bine în folie de aluminiu. Se prajește scurt pe plită, apoi se pune în cuptor.
Cartofii albi și cartofii dulci se fierb și se zdrobesc grosier, apoi se adaugă untul. După ce se răcoresc se adaugă ouăle și se asezonează cu Condimixul de cartofi cu rozmarin, Nucșoară Măcinată și sare.
Umplutura se pune în foietaj și se formează ștrudelul. Se coace la cuptor la 180C.
Se prepară sosul bechamel (se topește untul, apoi se prăjește făina; se adaugă treptat laptele fierbinte, amestecând continuu; se fierbe aproximativ 10 min., se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, nucșoară măcinată și sare).
La final se adaugă amidon și Apollo Sweet Paprika.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >