Încărcați imagini
Header Image
Apollo Food

Accesibilitate

La Apollo credem că toată lumea ar trebui să poată accesa site-ul nostru web și facem pași permanenți pentru îmbunătățirea serviciilor noastre pentru clienții cu dizabilități. Acest site web a fost dezvoltat pentru a fi cât mai accesibil în limitele tehnologiei pe care le folosim.

În timp ce creăm acest site web, am încorporat recomandări și cele mai bune practici din ghidul WAI (Inițiativa accesibilității web) W3C (World Wide Web Consortium).

Site-ul utilizează cod HTML5 pentru a furniza structura documentului și CSS (Cascading Stylesheets) pentru a furniza formatarea documentelor. Respectând ghidurile stabilite de W3C, încercăm să ne asigurăm că toate informațiile de pe site-ul nostru sunt la dispoziția tuturor: nu doar textul, ci informațiile conținute în imagini și în alte suporturi. Folosirea acestor tehnologii ne permite, de asemenea, să oferim un site web care se încarcă mai rapid și să se afișeze în mai multe dispozitive.

Credem că setul de șabloane de site web conține cod HTML5 și CSS valabil și îndeplinește Prioritatea 2 (AA) din orientările inițiativei de accesibilitate web.

Mărimea textului

De asemenea, site-ul a fost construit pentru a se extinde conform layout-ului de design original. Acest lucru este pentru a permite utilizatorilor cu deficiențe de vedere să crească dimensiunea textului, fără a pierde structura site-ului.

Dimensiunea textului poate fi crescută / scăzută în majoritatea browserelor de pe computer prin:

Pe un computer

Țineți apăsată tasta „Ctrl” și, respectiv, apăsând „+” sau „-”, sau ținând apăsată tasta „Ctrl” și derulând roata mouse-ului (dacă este prezent). Apăsând „Ctrl” împreună cu „0” (zero) va reveni dimensiunea textului la valorile implicite în browserele ulterioare.

Pe un Mac

Țineți tasta „cmd” și, respectiv, apăsând „+” sau „-” sau ținând apăsată tasta „cmd” și derulând roata mouse (dacă există). Apăsând „cms” împreună cu „0” (zero) va reveni dimensiunea textului la valorile implicite în browserele ulterioare.

Informatii suplimentare

Pentru informații suplimentare despre adaptarea computerului pentru a îmbunătăți accesibilitatea, puteți vizita acest site:

www.bbc.co.uk/accessibility/

Cerințe suplimentare

Dacă aveți o nevoie specială pe care nu o satisfacem în prezent, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2023 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.