Încărcați imagini
Image 1
Apollo Food

Povestea brandului Apollo

Povestea brandului Apollo

Brandul Apollo există în bucătării de peste 25 de ani, răspunzând nevoilor clienților noștri, susținând bucătarii în călătoria acestora spre a descoperi savoarea gastronomiei internaționale.

Împreună, suntem exploratori culinari neobosiți, care împărtășesc pasiunea pentru gusturile extraordinare, mâncare autentică și de cea mai bună calitate. Ne dorim să navigăm pe ape nedescoperite, cu spirit de aventură, explorând idei noi, descoperind bucătăriile și aromele care alimentează și încântă viața oamenilor din toate colțurile lumii.

 

Maeștri ai creațiilor

Împreună, lucrăm cu bucătari din toată Europa pentru a extinde granițele excelenței culinare. Căutăm în permanență noi modalități de a aduce împreună bucătarii cu preparatele autentice și de a ajuta la fuziunea influențelor globale în plan local. Împreună suntem într-o călătorie culinară extraordinară, o aventură care va ridica standardele de calitate, va servi capodopere culinare și va crea noi experiențe senzoriale pentru clienții noștri.

Left image block

Frans Bon

Consilier culinar Apollo

Cu o experiență de peste 20 de ani ca bucătar-șef de rang internațional și datorită pasiunii sale pentru noi arome din întreaga lume, Frans Bon este renumit pentru atenția acordată detaliilor și gusturilor inedite. Frans este un promotor al brandului Apollo încă din 1995, sprijinindu-ne misiunea de a oferi gusturi extraordinare, ingrediente de cea mai bună calitate și arome autentice, la nivel global.

Descoperă sprijinul pe care îl acordăm în diferite domenii

Apollo este mândru să fie în slujba diverselor sectoare din industria alimentară, indiferent dacă este vorba despre restaurante sau despre bucătari pasionați, vom avea întotdeauna soluția potrivită!

Apollo ne inspiră zi de zi în crearea celor mai savuroase meniuri. Varietatea sosurilor se îmbină armonios cu notele dulci-picante, ușor afumate, sau intens-aromate, oferind o experiență culinară unică.
Ingredientele alese marca Apollo potențează aromele specifice legumelor sau cărnii, utilizând cu măiestrie mirodeniile specifice gastronomiilor exotice ale lumii. Astfel, fiecare plating devine o arta.
Experiența și profesionalismul Apollo crează o gamă completă și complexă de rețete inspirate din cele mai rafinate gastronomii ale lumii, oferind chefilor bucătari inspirație și inventivitate în a crea preparate cu adevărat extraordinare.

Un brand al... Solina - Designing Success Stories TogetherSolina - Designing Success Stories Together

UN WEBSITE SOLINA GRUP >

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2023 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.