Aripioare de pui 2.000 g
Condimix aripioare picante 30 g
Cartofi prăjiți 1.500 g
Apollo Fries Spices 20g
Apollo Piri Piri Sauce 200 g
Apollo Garlic Sauce 200 g
Mix salată 600 g
Apollo Dressing Vinaigrette 50 g
Condimix usturoi hrc 40 g
Iaurt 3.5% 400 g
Aripioarele se asezonează cu Condimix aripioare picante și se lasă la marinat cel puțin 2 ore, apoi se prăjesc în friteoză pentru 10 minute.
Cartofii prajiți se asezonează fierbinți cu Apollo Fries Spices.
Salata se amestecă cu Apollo Dressing Vinaigrette.
Iaurtul se amestecă cu Condimix usturoi hrc și se lasă la rece pentru 20 minute.
Separat, se servește sosul Apollo Piri Piri și Apollo Garlic.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >