Încărcați imagini
Piftie de vițel/vânat
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Piftie de vițel/vânat

Piftie de vițel/vânat
Timp de preparare: 10 mins
Numărul de porții: 10
Piftia de vitel se poate servi la gustare. Noi o servim cu un sos de hrean cu sfecla roșie.
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Carne de vițel  700 g

Supă de vită  200 g

Gelatină  20 g

Condimix legume  50 g

Apollo Usturoi Granule  10 g

Apollo Pepper Four Season  3 g

Apollo Beef Base 20 g

Hrean ras  100 g

Sfeclă roșie piure  100 g

Măr  100 g

Apollo Foi de Dafin  5 g

Lapte  1 l

Făină  125 g

Unt  100 g

Sare  5 g

Apollo Chicken Base  10 g

Apollo Usturoi Granule  3 g

Apollo Nucșoara Măcinată  3 g

Amidon de porumb  20 g

Metodă...

Carnea de vită se pune la fiert cu Condimix legume și Apollo Beef Base.

După ce a fiert, carnea se scoate și se lasă să se răcorească.

Supa se strecoară, se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, Apollo Pepper Four Season și Apollo Foi de Dafin.

Gelatina se dizolvă în supa fierbinte.

În formă se pune folie, după care se așează carnea bucățele mici, apoi supa cu gelatină.

Se prepara sosul bechamel: se topește untul, apoi se prajește făina, se adaugă treptat laptele fierbinte amestecând continuu. Se fierbe aproximativ 10 minute, se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, Apollo Nucșoară Macinată și sare.

Se adauga amidonul și Apollo Chicken Base, se răcește, apoi se pune în blender cu hreanul, mărul copt și sfecla roșie și se asezonează.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.