Carne de vițel 700 g
Supă de vită 200 g
Gelatină 20 g
Condimix legume 50 g
Apollo Usturoi Granule 10 g
Apollo Pepper Four Season 3 g
Apollo Beef Base 20 g
Hrean ras 100 g
Sfeclă roșie piure 100 g
Măr 100 g
Apollo Foi de Dafin 5 g
Lapte 1 l
Făină 125 g
Unt 100 g
Sare 5 g
Apollo Chicken Base 10 g
Apollo Usturoi Granule 3 g
Apollo Nucșoara Măcinată 3 g
Amidon de porumb 20 g
Carnea de vită se pune la fiert cu Condimix legume și Apollo Beef Base.
După ce a fiert, carnea se scoate și se lasă să se răcorească.
Supa se strecoară, se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, Apollo Pepper Four Season și Apollo Foi de Dafin.
Gelatina se dizolvă în supa fierbinte.
În formă se pune folie, după care se așează carnea bucățele mici, apoi supa cu gelatină.
Se prepara sosul bechamel: se topește untul, apoi se prajește făina, se adaugă treptat laptele fierbinte amestecând continuu. Se fierbe aproximativ 10 minute, se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, Apollo Nucșoară Macinată și sare.
Se adauga amidonul și Apollo Chicken Base, se răcește, apoi se pune în blender cu hreanul, mărul copt și sfecla roșie și se asezonează.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >