File de somon 1.200 g
Sare de Himalaya 50 g
Apollo Lemon Pepper 20 g
Zahăr 50 g
Apollo Sos Honey Mustard 50 g
Sparanghel verde 500 g
Sparanghel alb 500 g
Căpsuni 200 g
Portocale 2 buc.
Grapefruit 2 buc.
Ulei de măsline 50 g
Apollo Glaze Wasaby-Soya 100 g
Flori comestibile
Fileul de somon se acoperă cu sare și zahăr și se lasă la marinat o zi.
Se curăță de sare și zahăr, apoi se unge cu Apollo Sos Honey Mustard, se trece prin flori comestibile uscate și se asezonează cu Apollo Lemon Pepper.
Sparanghelul verde se taie felii cu ajutorul un peeler pentru legume, din grapefruit și portocale se scot fileuri, căpșunile se taie în patru.
Se asezonează cu uleiul de măsline și sare.
Pentru plating se folosește Apollo Glaze Wasaby-Soya.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >