Încărcați imagini
Somon cu salată de sparanghel
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Somon cu salată de sparanghel

Somon cu salată de sparanghel
Timp de preparare: 15 mins
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

File de somon  1.200 g

Sare de Himalaya  50 g

Apollo Lemon Pepper  20 g

Zahăr  50 g

Apollo Sos Honey Mustard  50 g

Sparanghel verde  500 g

Sparanghel alb  500 g

Căpsuni  200 g

Portocale  2 buc.

Grapefruit  2 buc.

Ulei de măsline  50 g

Apollo Glaze Wasaby-Soya  100 g

Flori comestibile

Metodă...

Fileul de somon se acoperă cu sare și zahăr și se lasă la marinat o zi.

Se curăță de sare și zahăr, apoi se unge cu Apollo Sos Honey Mustard, se trece prin flori comestibile uscate și se asezonează cu Apollo Lemon Pepper.

Sparanghelul verde se taie felii cu ajutorul un peeler pentru legume, din grapefruit și portocale se scot fileuri, căpșunile se taie în patru.

Se asezonează cu uleiul de măsline și sare.

Pentru plating se folosește Apollo Glaze Wasaby-Soya.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.