Carne de vită 750 g
Apă 3 l
Apollo Beef Base 60 g
Condimix legume 300 g
Morcovi 100 g
Țelină 100 g
Ceapă 100 g
Varză albă 100 g
Ardei roșu fulgi 30 g
Apollo Leuștean 10 g
Pastă de tomate 50 g
Cartofi 400 g
Roșii 200 g
Borș sau sare de lămâie
Carnea se pune la fiert în apă cu sare, în timpul fierberii se spumează.
Carnea se scoate și se taie cuburi.
Legumele se spală, se curăță, se taie în forme neregulate, apoi se înăbușe în ulei și se adaugă peste supa de vită împreună cu Condimixul de legume, Apollo Beef Base și fulgii de ardei.
Când carnea este aproape fiartă, se adaugă cartofii, iar la sfârșit se adaugă roșiile și pasta de tomate, se asezonează cu Apollo Leuștean, sare după gust și se acrește cu borș sau sare de lămâie.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >