Încărcați imagini
Tartar de somon pe blat de verdețuri
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Tartar de somon pe blat de verdețuri

Tartar de somon pe blat de verdețuri
Timp de preparare: 15 mins
Numărul de porții: 10
Blatul de verdețuri se poate folosi la orice alt preparat, iar pe tartarul de somon se poate pune un ou de prepeliță.
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Somon 600 g

Ulei de măsline 20 g

Suc de lămâie 5 g

Apollo Piri Piri Sauce 10 g

Muștar 20 g

Ceapa verde frunze 5 g

Apollo Capere 20 g

Apollo Piper Negru Măcinat 1 g

Ceapă pudră 5 g

Apollo Usturoi Granule 3 g

Cremă de brânză 150 g

Icre roșii 50 g

Unt 50 g

Făină 50 g

Pesmet galben 50 g

Spanac verde (baby) 50 g

Ou 2 buc.

Praf de copt 5 g

Apollo Vegetable Base 5 g

Apollo Italian Herbs 5 g

Metodă...

Fileul de somon se toacă în cubulețe mărunte, se amestecă cu Apollo Capere tocate mărunt, uleiul de măsline, ceapa verde frunze tocată mărunt, muștarul și se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, ceapă pudră, sare, Apollo Piper Negru Măcinat și Apollo Piri Piri Sauce.

Se amestecă untul topit cu oul, pesmetul galben și spanacul verde pasat în blender.

Se asezonează cu Apollo Vegetable Base și Apollo Italian Herbs, apoi se cerne făina împreună cu praful de copt peste.

Se amestecă bine pentru omogenizare și se întinde între două hârtii de copt. Se coace la 160C pentru 12 minute.

Pentru prezentare se taie blatul în forma dorită, cu ajutorul unei prese se pune tartarul, apoi se pune crema de brânză deasupra și icrele roșii.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.