Șalău 1.200 g
Pesmet panko 250 g
Făină 100 g
Batter 100 g
Apollo Fish Seasoning 30 g
Salată verde 400 g
Cartofi 1.500 g
Maioneză - Conform rețeta 300 g
- Ulei 150 g
- Oțet 10 g
- Muștar 10 g
- Apă 275 g
Fulgi ceapă 50 g
Bacon 300 g
Castraveți murați 300 g
Apollo Chives 20 g
Sare de Himalaya 10 g
Apollo Sauce Ravigote 200 g
Apollo Dressing Vinegrette 40 g
Apollo Piper Negru Măcinat 3 g
Apollo Vegetable Base 10 g
Apă 200 g
Muștar clasic 50 g
Fileul de șalău se porționează și se condimentează cu Apollo Fish Seasoning.
Se pregătește batterul (100 grame batter + 250 grame apă).
Fileurile de șalău se trec prin făină, batter și pesmetul panko. Se prajesc în ulei la temperatură medie.
Se pregătește maioneza: se mixeaza la turație mică apa cu muștarul, se adaugă mixul pentru maioneză; se adaugă treptat ulei; se mărește turația la mixer și se continuă mixarea timp de 3 minute; se adaugă oțetul și se continuă mixarea încă 1 minut.
Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăță și se taie felii, se amestecă cu castraveții murați feliați, ceapa fulgi, maioneză, muștar, Apollo Piper Negru Măcinat și 200 ml de supă făcuta cu Apollo Vegetable Base.
Se asezonează cu sare de Himalaya și se adaugă Apollo Chives.
Baconul se taie joulienne și se rumenește bine în tigaie.
Salata verde se asezonează cu Apollo Dressing Vinegrette.
Preparatul se servește alături de Apollo Sauce Ravigotte.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >