Încărcați imagini
File de lemon sole cu risotto și rucola
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

File de lemon sole cu risotto și rucola

File de lemon sole cu risotto și rucola
Timp de preparare: 30 mins
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

File de lemon sole  1.200 g

Apollo Fish Seasoning 30 g

Morcovi  200 g

Spanac  200 g

Apollo Dipper Parmezan 20 g

Creveți  500 g

Ulei de masline  50 g

Apollo Woksauce Chinese  30 g

Orez arborio  700 g

Apollo Vegetable Base  20 g

Rucola  100 g

Ceapa fulgi  30 g

Unt  200 g

Parmezan 50 g

Sare de Himalaya  20 g

Vin alb  200 g

Metodă...

Fileul de lemon sole se asezonează cu Apollo Fish Seasoning.

Spanacul se amestecă cu Apollo Dipper Parmezan și se asezonează cu sare de Himalaya;

Fileul se umple cu spanacul și se înfășoară în fâșii subțiri de morcov. Se coace la 150C combi cu 50% umiditate pentru 15 minute.

Creveții se trag scurt la tigaie cu ulei de măsline și Apollo Woksauce Chinese.

Orezul se calește în tigaie cu unt și ceapă fulgi, apoi se stinge cu vin, se lasa să se evapore foarte bine vinul, apoi se pune treptat supa făcuta din Apollo Vegetable Base și apă.

Cand orezul este aproape gătit, se pune untul rece tăiat cubulețe, rucola tocată mărunt, parmezanul ras și se asezonează cu sare de Himalaya.

 

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.