File de lemon sole 1.200 g
Apollo Fish Seasoning 30 g
Morcovi 200 g
Spanac 200 g
Apollo Dipper Parmezan 20 g
Creveți 500 g
Ulei de masline 50 g
Apollo Woksauce Chinese 30 g
Orez arborio 700 g
Apollo Vegetable Base 20 g
Rucola 100 g
Ceapa fulgi 30 g
Unt 200 g
Parmezan 50 g
Sare de Himalaya 20 g
Vin alb 200 g
Fileul de lemon sole se asezonează cu Apollo Fish Seasoning.
Spanacul se amestecă cu Apollo Dipper Parmezan și se asezonează cu sare de Himalaya;
Fileul se umple cu spanacul și se înfășoară în fâșii subțiri de morcov. Se coace la 150C combi cu 50% umiditate pentru 15 minute.
Creveții se trag scurt la tigaie cu ulei de măsline și Apollo Woksauce Chinese.
Orezul se calește în tigaie cu unt și ceapă fulgi, apoi se stinge cu vin, se lasa să se evapore foarte bine vinul, apoi se pune treptat supa făcuta din Apollo Vegetable Base și apă.
Cand orezul este aproape gătit, se pune untul rece tăiat cubulețe, rucola tocată mărunt, parmezanul ras și se asezonează cu sare de Himalaya.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >