Încărcați imagini
Butterfish în crustă de verdețuri și creveți panko
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Butterfish în crustă de verdețuri și creveti panko

Butterfish în crustă de verdețuri și creveți panko
Timp de preparare: 15 mins
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Butter fish  1.400 g

Apollo Fish Seasoning  40 g

Pesmet panko  200 g

Patrunjel verde  50 g

Apollo Mărar  50 g

Lime  1 buc.

Apollo Garlic Pepper  10 g

Unt 150 g

Muștar dulce  50 g

Creveți 500 g

Pesmet Panko 200 g

Batter 50 g

Morcovi 500 g

Dovlecei 500 g

Ardei gras colorat 300 g

Țelină  300 g

Praz 100g

Apollo Woksauce Hot & Spicy 50 g

Apollo Usturoi Pudră  3 g

Lămâie  1 buc.

Apollo Lemon Butter  100 g

Ulei de măsline  50 g

Metodă...

Crusta de verdețuri se face cu ajutorul unui blender în care se pune pesmetul panko, Apollo Mărar, patrunjelul verde, coaja și zeama de lime și se asezonează cu Apollo Garlic Pepper. La sfârșit, se adaugă 50 g de unt topit.

Butterfish-ul se porționează, se asezonează cu Apollo Fish Seasoning și se gătește foarte scrut în tigaie cu unt, apoi se scoate într-o tavă și se pune crusta peste. Se gratinează rapid la cuptor.

Legumele se taie sub formă de tagliatele și se gătesc foarte scurt în ulei de măsline, apoi se asezonează cu Apollo Usturoi Pudră, Apollo Woksauce Hot&Spicy și sare.

Creveții se asezonează cu Apollo Garlic Pepper apoi se dau prin făină, batter (batter 50 g + apa 125 g) și pesmet panko.

Se pregătește sosul Apollo Lemon Butter cu apă, iar pentru gust se adaugă coaja rasă de la o lămâie.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.