Butter fish 1.400 g
Apollo Fish Seasoning 40 g
Pesmet panko 200 g
Patrunjel verde 50 g
Apollo Mărar 50 g
Lime 1 buc.
Apollo Garlic Pepper 10 g
Unt 150 g
Muștar dulce 50 g
Creveți 500 g
Pesmet Panko 200 g
Batter 50 g
Morcovi 500 g
Dovlecei 500 g
Ardei gras colorat 300 g
Țelină 300 g
Praz 100g
Apollo Woksauce Hot & Spicy 50 g
Apollo Usturoi Pudră 3 g
Lămâie 1 buc.
Apollo Lemon Butter 100 g
Ulei de măsline 50 g
Crusta de verdețuri se face cu ajutorul unui blender în care se pune pesmetul panko, Apollo Mărar, patrunjelul verde, coaja și zeama de lime și se asezonează cu Apollo Garlic Pepper. La sfârșit, se adaugă 50 g de unt topit.
Butterfish-ul se porționează, se asezonează cu Apollo Fish Seasoning și se gătește foarte scrut în tigaie cu unt, apoi se scoate într-o tavă și se pune crusta peste. Se gratinează rapid la cuptor.
Legumele se taie sub formă de tagliatele și se gătesc foarte scurt în ulei de măsline, apoi se asezonează cu Apollo Usturoi Pudră, Apollo Woksauce Hot&Spicy și sare.
Creveții se asezonează cu Apollo Garlic Pepper apoi se dau prin făină, batter (batter 50 g + apa 125 g) și pesmet panko.
Se pregătește sosul Apollo Lemon Butter cu apă, iar pentru gust se adaugă coaja rasă de la o lămâie.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >