File de somon 1.500 g
Apollo Fish Seasoning 50 g
Pesmet panko 200 g
Pătrunjel verde 50 g
Mărar verde 50 g
Lime 1 buc.
Apollo Lemon Pepper 15 g
Unt 150 g
Muștar dulce 50 g
Apollo Fish Stock 50 g
Amidon de porumb 20 g
Fulgi de ceapă 20 g
Apollo Usturoi Pudră 3 g
Hrean 2 g
Sfeclă roșie 50 g
Smântână dulce 100 g
Zeamă de lime 10 g
Broccoli 1.400 g
Apollo Vegetable Base 40 g
Fileul de somon se porționează, se asezonează cu Apollo Fish Seasoning și se coace la 160C pentru 10 minute.
Crusta de verdețuri se face cu ajutorul unui blender în care se pune pesmetul panko, mărarul verde, pătrunjelul verde, coaja și zeama de lime și se asezonează cu Apollo Lemon Pepper. La sfârșit se adaugă 50 g de unt topit.
Somonul se scoate din cuptor și se unge cu muștar, apoi se pune crusta de verdețuri cu lamaie și se mai gratinează pentru câteva minute.
Se prepara sosul cu Apollo Fish Stock și apă, în care se adaugă fulgi de ceapă, Apollo Usturoi Pudră și hrean.
La sfârșit se adaugă smântâna dulce, sfecla roșie, zeama de lămaie și se leagă cu amidon, iar cu ajutorul unui blender se omogenizează.
Separat, se fierbe broccoli în supa de legume (Apollo Vegetable Base și apă), apoi se asezonează și se calește scurt în unt.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >