Copănele de pui 1.500 g
Apollo Chicken Seasoning 40 g
Batter făcut 250 g
Făină 100 g
Fulgi de porumb cu pesmet 300 g
Apollo Usturoi Pudră 10 g
Cartofi wedges 1.500 g
Varză albă 70 g
Morcovi 300 g
Apollo Piri Piri Sauce 100 g
Apollo Mix pentru Cartofi Ceapă și Chives 15 g
Varză roșie 100 g
Profimix maioneză - conf rețetă 50 g
Ulei 150 g
Oțet 10 g
Muștar 10 g
Apă 275 g
Pulpele de pui se condimenteaza cu Apollo Chicken Seasoning și se marinează cel puțin 2 ore, apoi se dau prin făină, batter preparat (100 grame batter + 250 grame apă) și prin fulgi de porumb cu pesmet.
Se prăjesc în friteoză până când crusta capătă o culoare arămie, timp de 7-10 minute.
Cartofii se asezonează calzi cu Apollo Mix pentru Cartofi Ceapă și Chives și Apollo Usturoi Pudră.
Se prepară sosul de maioneză (se mixează la turație mică apa cu muștar, se adaugă mixul pentru maioneză, se adaugă treptat ulei, se mărește turația la mixer și se mixează timp de 3 minute, se adaugă oțet și se continuă mixarea încă 1 minut).
Se toacă varza, morcovii se taie julienne și se amestecă cu maioneza.
Separat, servim Apollo Piri Piri Sauce.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >