Încărcați imagini
Pulpe crispy
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Pulpe crispy

Pulpe crispy
Timp de preparare: 20 mins
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Copănele de pui  1.500 g

Apollo Chicken Seasoning  40 g

Batter făcut  250 g

Făină  100 g

Fulgi de porumb cu pesmet  300 g

Apollo Usturoi Pudră  10 g

Cartofi wedges  1.500 g

Varză albă  70 g

Morcovi  300 g

Apollo Piri Piri Sauce 100 g

Apollo Mix pentru Cartofi Ceapă și Chives  15 g

Varză roșie 100 g

Profimix maioneză - conf rețetă 50 g

Ulei  150 g

Oțet  10 g

Muștar  10 g

Apă  275 g

Metodă...

Pulpele de pui se condimenteaza cu Apollo Chicken Seasoning și se marinează cel puțin 2 ore, apoi se dau prin făină, batter preparat (100 grame batter + 250 grame apă) și prin fulgi de porumb cu pesmet.

Se prăjesc în friteoză până când crusta capătă o culoare arămie, timp de 7-10 minute.

Cartofii se asezonează calzi cu Apollo Mix pentru Cartofi Ceapă și Chives și Apollo Usturoi Pudră.

Se prepară sosul de maioneză (se mixează la turație mică apa cu muștar, se adaugă mixul pentru maioneză, se adaugă treptat ulei, se mărește turația la mixer și se mixează timp de 3 minute, se adaugă oțet și se continuă mixarea încă 1 minut).

Se toacă varza, morcovii se taie julienne și se amestecă cu maioneza.

Separat, servim Apollo Piri Piri Sauce

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.