Aripioare de pui 1.500 g
Condimix aripioare picante 30 g
Batter 100 g
Fulgi de porumb cu pesmet 300 g
Cartofi rondele prăjiti 1.500 g
Apollo Fries Spices 30 g
Salată de varză albă și roșie 1.000 g
Apollo Sos Chipotle BBQ 300 g
Apollo Sos Piri Piri 300 g
Aripioarele se marinează cu Condimix aripioare picante pentru cel puțin 2 ore.
Batterul se amestecă cu apa (100 grame batter cu 250 grame apă).
Aripioarele se dau prin batter și prin amestecul de fulgi de porumb cu pesmet galben, apoi se prăjesc pentru 10 minute în friteoza la temperatură medie.
Cartofii se asezonează calzi cu Apollo Fries Spices.
Salată de varză se asezonează cu ulei, oțet și sare.
Separat, se servește Apollo Sos Chipotle BBQ și Apollo Sos Piri Piri.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >