Catering
Fast Food
Restaurante
Piept de pui 1.500 g
Faină 1.000 g
Pesmet galben 300 g
Batter 100 g
Apollo Chicken Seasoning 35 g
Cartofi prăjiti 1.500 g
Apollo Spicy Cocktail Sauce 300 g
Salată verde 500 g
Apollo Fries Spices 30 g
Apollo Dressing Vinegrette 20 g
Pieptul de pui se feliază și se bate cu ciocanul de carne, apoi se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning, se trece prin făină, batter preparat (100 grame batter + 250 grame apă), pesmet galben și se prăjește în uleiul încins.
Cartofii se prăjesc și se asezonează fierbinți cu Apollo Fries Spices.
Salata verde se amestecă cu Apollo Dressing Vinegrette.
Separat, servim sosul Apollo Spicy Cocktail Sauce.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >