Încărcați imagini
Tartă cu ciuperci de pădure
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Tartă cu ciuperci de pădure

Tartă cu ciuperci de pădure
Timp de preparare: 2 hrs
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Ouă 4 buc.

Lapte 50 g

Smântântă acră 100 g

Unt topit 40 g

Făină 600 g

Praf de copt 3 g

Mix ciuperci de pădure 2000 g

Bacon 150 g

Apollo Ceapă Pudră 10 g

Pesmet galben 100 g

Cheddar 200 g

Ouă 4 buc.

Lapte 1 l

Făină 125 g

Unt 100 g

Sare 5 g

Apollo Chicken Base 10 g

Apollo Usturoi Granule 3 g

Apollo Nucșoară Măcinată 3 g

Amidon de porumb 20 g

Metodă...

Pentru cocă: se amestecă ouăle, laptele, smântâna, untul topit și făina cernută cu praful de copt;

Se frământă bine până se omogenizează și se pune în frigider pentru minim 2 ore.

Coca se întinde pe masa de lucru și se pune într-o formă de tartă tapetată cu pesmet galben (forma de cca 24 cm).

Ciupercile de pădure se călesc împreună cu baconul și ceapa.

Se prepară sosul bechamel: se topește untul apoi se prăjește făina; se adaugă treptat laptele fierbinte amestecând continuu; se fierbe aproximativ 10 minute, se asezonează cu Apollo Usturoi Granule, Apollo Nucșoara Măcinata și sare; se adaugă amidonul și Apollo Chicken Base, apoi se lasă la răcit. 

Se amestecă ciupercile cu sosul bechanel și cu pesmetul galben, apoi se adaugă ouăle.

Compoziția se pune în tava de tartă, apoi se rade cașcavalul deasupra.

Se coace pentru 25 min., la 175 C.

Se lasă la răcorit, apoi se porționează. 

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.