Catering
Fast Food
Restaurante
Zuchinni 1.500 g
Salată valeriană 200 g
Apollo Mărar 20 g
Ulei de măsline 50 g
Apollo Lemon Pepper 10 g
Lămâie 1 buc.
Sare de Himalaya 3 g
Apollo Piper Roșu 5 g
Aromamix seasonning 3 g
Mărar verde - pentru decor
Zuchinni se spală și se feliază subțire, se blanșează și se lasă în apă cu gheață.
Separat, se face un dressing din ulei, lămâie, Apollo Piper Roșu, Apollo Mărar Uscat și Aromamix Seasoning.
Se amestecă zuchinni cu Apollo Lemon Pepper, cu dressingul și cu salata valeriană.
Se asesonează cu sare de Himalaya.
În apă se pot adăuga 10 grame de bicarbonat alimentar pentru păstrarea culorii.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >