Încărcați imagini
Rasol de berbec cu morcovi, baby spanac și jiu aromatizat
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Rasol de berbec cu morcovi,
baby spanac și jiu aromatizat

Rasol de berbec cu morcovi, baby spanac și jiu aromatizat
Timp de preparare: 4 hrs
Numărul de porții: 10
Rasol de berbec cu morcovi, baby spanac și jiu aromatizat
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Rasol de berbec  2.000 g

Apollo Cajun Melange  40 g

Morcovi  1.000 g

Baby spanac  100 g

Amidon de porumb  25 g

Apollo Cimbru  3 g

Apollo Piper Roșu  5 g

Apollo Pătrunjel  3 g

Apollo Usturoi Granule  2 g

Zahăr brun  10 g

Apollo Vegetable Base 5 g

Ulei de măsline  20 g

Unt  20 g

Untură de rață  100 g

Metodă...

Se pune carnea de berbec/miel la marinat cu Apollo Cajun Melange și untura de rață pentru 3-4 ore.

Se spală bine morcovii și se curăță, apoi se feliază. Se pun în tavă și se asezonează cu Apollo Vegetable Base, zahărul brun, ulei de măsline și unt. Se pun la cuptor pentru 20 min, la 160C.

Se scot morcovii din cuptor și se amestecă cu baby spanac, Apollo Piper Roșu și Apollo Pătrunjel.

Carnea de miel se coace pentru 4 ore la 140 C într-o tavă acoperită cu capac.


Pentru sos avem nevoie de 1 l de apă/jiu de la carne și se îngroașe cu amidon. Se asezonează cu Apollo Usturoi Granule și Apollo Cimbru.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.