Rasol de berbec 2.000 g
Apollo Cajun Melange 40 g
Morcovi 1.000 g
Baby spanac 100 g
Amidon de porumb 25 g
Apollo Cimbru 3 g
Apollo Piper Roșu 5 g
Apollo Pătrunjel 3 g
Apollo Usturoi Granule 2 g
Zahăr brun 10 g
Apollo Vegetable Base 5 g
Ulei de măsline 20 g
Unt 20 g
Untură de rață 100 g
Se pune carnea de berbec/miel la marinat cu Apollo Cajun Melange și untura de rață pentru 3-4 ore.
Se spală bine morcovii și se curăță, apoi se feliază. Se pun în tavă și se asezonează cu Apollo Vegetable Base, zahărul brun, ulei de măsline și unt. Se pun la cuptor pentru 20 min, la 160C.
Se scot morcovii din cuptor și se amestecă cu baby spanac, Apollo Piper Roșu și Apollo Pătrunjel.
Carnea de miel se coace pentru 4 ore la 140 C într-o tavă acoperită cu capac.
Pentru sos avem nevoie de 1 l de apă/jiu de la carne și se îngroașe cu amidon. Se asezonează cu Apollo Usturoi Granule și Apollo Cimbru.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >