Încărcați imagini
Pulpă de rață cu varză și rulou din piept de pui
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Pulpă de rață cu varză și rulou din piept de pui

Pulpă de rață cu varză și rulou din piept de pui
Timp de preparare: 2 hrs
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Pulpă de rață  10 buc.

Chimen 5 g

Coriandru  5 g

Ienupăr  5 g

Sare  20 g

Apollo Rozmarin  50 g

Apollo Usturoi Granule  50 g

Untură de rață  1.000 g 

Măr  500 g

Oțet  20 g

Zahăr  40 g

Condimix turtă dulce  3 g

Apollo Foi de Dafin  3 g

Apollo Piper Negru Măcinat  5 g

Piept de pui  1.000 g

Apollo Chicken Seasoning  25 g

Varză roșie  2.000 g 

Ulei de rapiță  100 g

Apollo Sos Piri Piri  50 g

Pătrunjel verde  100 g

Baby spanac  50 g

Apollo Sweet Paprika  50 g

Pesmet galben  200 g

Metodă...

Pulpele de rață se lasă la marinat pentru 24 de ore cu toate condimentele amestescate (Chimen, Coriandru, Ienupăr, sare, Apollo Rozmarin, Apollo Usturoi Granule, Apollo Foi de Dafin, Apollo Piper Negru Măcinat), apoi se gatesc la 130C în untura de rață.

Pieptul de pui se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning și se rulează bine în folie alimentară, apoi se leagă cu sfoară la capete și se gătește la aburi pentru 1 h la 67C.

Se pune untul cu varza tocată, merele tăiate cuburi și zahărul într-o oală mare, se adaugă oțetul, apa și sarea și se calește la foc mic până ce varza devine lucioasă. Se asezonează cu Condimix  turtă dulce.

Pentru crustă: cu ajutorul unui robot de bucătărie se mărunțește Apollo Sweet Paprika și pesmetul auriu; se unge carnea cu Apollo Sos Piri Piri, apoi se trece prin crusta fină, iar la final se porționează.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.