Pulpă de rață 10 buc.
Chimen 5 g
Coriandru 5 g
Ienupăr 5 g
Sare 20 g
Apollo Rozmarin 50 g
Apollo Usturoi Granule 50 g
Untură de rață 1.000 g
Măr 500 g
Oțet 20 g
Zahăr 40 g
Condimix turtă dulce 3 g
Apollo Foi de Dafin 3 g
Apollo Piper Negru Măcinat 5 g
Piept de pui 1.000 g
Apollo Chicken Seasoning 25 g
Varză roșie 2.000 g
Ulei de rapiță 100 g
Apollo Sos Piri Piri 50 g
Pătrunjel verde 100 g
Baby spanac 50 g
Apollo Sweet Paprika 50 g
Pesmet galben 200 g
Pulpele de rață se lasă la marinat pentru 24 de ore cu toate condimentele amestescate (Chimen, Coriandru, Ienupăr, sare, Apollo Rozmarin, Apollo Usturoi Granule, Apollo Foi de Dafin, Apollo Piper Negru Măcinat), apoi se gatesc la 130C în untura de rață.
Pieptul de pui se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning și se rulează bine în folie alimentară, apoi se leagă cu sfoară la capete și se gătește la aburi pentru 1 h la 67C.
Se pune untul cu varza tocată, merele tăiate cuburi și zahărul într-o oală mare, se adaugă oțetul, apa și sarea și se calește la foc mic până ce varza devine lucioasă. Se asezonează cu Condimix turtă dulce.
Pentru crustă: cu ajutorul unui robot de bucătărie se mărunțește Apollo Sweet Paprika și pesmetul auriu; se unge carnea cu Apollo Sos Piri Piri, apoi se trece prin crusta fină, iar la final se porționează.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >