Piept de rață 1.400 g
Condimix vin fiert 20 g
Pâine 1.200 g
Bacon 100 g
Ceapă fulgi 30 g
Apollo Usturoi Granule 5 g
Apollo Pătrunjel 5 g
Ceapă verde frunze 5 g
Apollo Piper Negru Măcinat 2 g
Apollo Vegetable Base 20 g
Varză roșie 2.000 g
Măr 500 g
Oțet 20 g
Zahăr 40 g
Condimix turtă dulce 3 g
Apollo Beef Base 20 g
Apollo Gravy Sauce 50 g
Amidon de porumb 10 g
Vin de Porto 200 g
Ulei 100 g
Ou 5 buc.
Lapte 500 g
Unt
Pieptul de rață se pune în punga de vidat cu condimentul pentru vin fiert, sare și 100 ml de ulei. Se sigilează punga si se gătește la 67 C aburi pentru 2 ore. După ce este gătit, se scoate din pungă și se rumenește rapid pe plită sau în tigaie.
Pentru găluștele de pâine - se taie pâinea cuburi și se pune la uscat în cuptor, apoi se amestecă cu oul, laptele, ceapa și baconul călit în prealabil. Se asezonează cu Apollo Vegetable Base, Apollo Piper Negru Măcinat, Apollo Pătrunjel și ceapa verde frunze.
Amestecul obținut se rulează în folie de plastic și se face un baton de aproximativ 6 cm diametru, se leagă cu sfoară la capete și se gătește la 80C aburi pentru o oră. După ce s-a răcit, se feliază și se prajește scurt în tigaie.
Se pune untul cu varza tocată, merele tăiate cuburi și zahărul într-o oala mare, se adaugă oțetul, apa și sarea și se călește la foc mic până varza devine lucioasă.
Se asezonează cu puțin Condimix turtă dulce. Se face sosul cu Apollo Beef Base și Apollo Gravy Sauce, se adaugă vinul de Porto și se lasă la redus. Se leagă sosul cu amidon de porumb.
Pentru plating se poate folosi și piure de mazăre.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >