Încărcați imagini
Piept de rață afumat și salată de țelină
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Piept de rață afumat și salată de țelină

Piept de rață afumat și salată de țelină
Timp de preparare: 30 mins
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Piept de rață 1000 g

Apollo Chicken Seasoning 30 g

Zahăr 30 g

Apollo Usturoi Praf  5 g

Apollo Sweet Paprika  10 g

Apollo Busuioc  5 g

Apollo Piper Negru Măcinat  5 g

Suc de mere  0.100 l

Țelină  1000 g

Apollo Dipper Parmesan  30 g

Profimix Maioneză 50 g

Ulei  150 g

Oțet  150 g

Muștar  10 g

Apă  0.275 l

Măr Granny  300 g

Miez de nucă  50 g

Zeamă de lămâie  15 g

Foi de plăcintă congelate 200 g 

Ou  2 buc

Metodă...

Sucul de mere se amestecă cu Apollo Chicken Seasoning, zahăr, Apollo Sweet Paprika, Apollo Usturoi Praf, Apollo Busuioc, Apollo Piper Negru Măcinat.

În marinada rezultată se pune pieptul de rață și se lasă cel puțin o zi.

Pieptul de rață se scoate din saramură, se lasă la uscat apoi se afumă cu rumeguș.

Se prepară sosul de maioneză, se mixează la turație apă cu muștar, se adaugă mixul pentru maioneză și se adaugă treptat ulei; Se mărește turația mixerului și se mixează timp de 3 minute, se adaugă oțet și se mai mixează un minut.

Țelina și mărul se taie julienne, se amestecă cu maioneza, nuca și zeama de lămâie.

Cu ajutorul unei forme se formează coșulețe din foi de plăcintă, pe care le ungem cu ou și peste care presărăm Apollo Dipper Parmesan.

Se coc rapid la cuptor la 180 g C pentru 3-4 min.

Coșulețele se umplu cu salata de țelină și se servesc lângă pieptul de rață feliat. 

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.