Piept de rață 1000 g
Apollo Chicken Seasoning 30 g
Zahăr 30 g
Apollo Usturoi Praf 5 g
Apollo Sweet Paprika 10 g
Apollo Busuioc 5 g
Apollo Piper Negru Măcinat 5 g
Suc de mere 0.100 l
Țelină 1000 g
Apollo Dipper Parmesan 30 g
Profimix Maioneză 50 g
Ulei 150 g
Oțet 150 g
Muștar 10 g
Apă 0.275 l
Măr Granny 300 g
Miez de nucă 50 g
Zeamă de lămâie 15 g
Foi de plăcintă congelate 200 g
Ou 2 buc
Sucul de mere se amestecă cu Apollo Chicken Seasoning, zahăr, Apollo Sweet Paprika, Apollo Usturoi Praf, Apollo Busuioc, Apollo Piper Negru Măcinat.
În marinada rezultată se pune pieptul de rață și se lasă cel puțin o zi.
Pieptul de rață se scoate din saramură, se lasă la uscat apoi se afumă cu rumeguș.
Se prepară sosul de maioneză, se mixează la turație apă cu muștar, se adaugă mixul pentru maioneză și se adaugă treptat ulei; Se mărește turația mixerului și se mixează timp de 3 minute, se adaugă oțet și se mai mixează un minut.
Țelina și mărul se taie julienne, se amestecă cu maioneza, nuca și zeama de lămâie.
Cu ajutorul unei forme se formează coșulețe din foi de plăcintă, pe care le ungem cu ou și peste care presărăm Apollo Dipper Parmesan.
Se coc rapid la cuptor la 180 g C pentru 3-4 min.
Coșulețele se umplu cu salata de țelină și se servesc lângă pieptul de rață feliat.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >