Încărcați imagini
Piept de curcan și mușchi de cerb cu cartofi gratinați
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Piept de curcan și mușchi de cerb cu cartofi gratinați

Piept de curcan și mușchi de cerb cu cartofi gratinați
Timp de preparare: 1 hr 30
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Piept de curcan  800 g

Mușchi de cerb  800 g

Prosciutto  200 g

Ciuperci Champignon  1.000 g

Hribi  200 g

Apollo Pulled Pork  20 g

Apollo Chicken Seasoning  20 g

Apollo Gravy Sauce  50 g

Ceapă fulgi  20 g

Apollo Honey Mustard Sauce  50 g

Apollo Pătrunjel  100 g

Apollo Cimbru  30 g

Apollo Rozmarin  20 g

Apollo Piper Negru Măcinat  2 g

Baby spanac  100 g

Pesmet galben  200 g

Apollo Usturoi Pudră  5 g

Unt  50 g

Ceapă verde frunze 15 g

Ulei de rapiță

Metodă...

Mușchiul de cerb se fasonează, se asezonează cu Apollo Pulled Pork și se înfășoară în prosciutto, apoi se rulează în folie de aluminiu. Se prăjește rapid pe plită, apoi se pune la cuptor cu sonda în interior până ajunge la o temperatură de 55 de grade la mijloc.

Pieptul de curcan se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning și se strânge foarte bine în folie alimentară. Se leagă cu sfoară la capete și se gătește la aburi 1 h și 20 de min., la 67C.

Pentru crusta de verdețuri se amestecă toate ingredientele în blender (Apollo Cimbru, Apollo Pătrunjel, Apollo Rozmarin și baby spanac) și se macină foarte fin. La sfârșit se adaugă untul topit.

Pieptul de curcan se scoate din follie, se unge cu Apollo Honey Mustard Sauce, apoi se dă prin crusta de verdețuri și se porționează.

Ciupercile champignon se călesc rapid în ulei, apoi se adaugă fulgii de ceapă și ciupercile de pădure. Se asezonează cu Apollo Usturoi Pudră.

Pentru uleiul de ceapă verde se pune în blender ulei de rapiță fierbinte și ceapă verde tăiată grosier. Se asezoneză cu Apollo Piper Negru Măcinat, apoi se blendează și se strecoară.

Pentru plating se folosesc cartofi gratinați, Apollo Gravy Sauce, carnea porționată la aproximativ 70 de grame fiecare felie, iar lânga se pun ciupercile, lăstari de mazăre și uleiul de ceapă verde.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2025 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.