Piept de curcan 800 g
Mușchi de cerb 800 g
Prosciutto 200 g
Ciuperci Champignon 1.000 g
Hribi 200 g
Apollo Pulled Pork 20 g
Apollo Chicken Seasoning 20 g
Apollo Gravy Sauce 50 g
Ceapă fulgi 20 g
Apollo Honey Mustard Sauce 50 g
Apollo Pătrunjel 100 g
Apollo Cimbru 30 g
Apollo Rozmarin 20 g
Apollo Piper Negru Măcinat 2 g
Baby spanac 100 g
Pesmet galben 200 g
Apollo Usturoi Pudră 5 g
Unt 50 g
Ceapă verde frunze 15 g
Ulei de rapiță
Mușchiul de cerb se fasonează, se asezonează cu Apollo Pulled Pork și se înfășoară în prosciutto, apoi se rulează în folie de aluminiu. Se prăjește rapid pe plită, apoi se pune la cuptor cu sonda în interior până ajunge la o temperatură de 55 de grade la mijloc.
Pieptul de curcan se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning și se strânge foarte bine în folie alimentară. Se leagă cu sfoară la capete și se gătește la aburi 1 h și 20 de min., la 67C.
Pentru crusta de verdețuri se amestecă toate ingredientele în blender (Apollo Cimbru, Apollo Pătrunjel, Apollo Rozmarin și baby spanac) și se macină foarte fin. La sfârșit se adaugă untul topit.
Pieptul de curcan se scoate din follie, se unge cu Apollo Honey Mustard Sauce, apoi se dă prin crusta de verdețuri și se porționează.
Ciupercile champignon se călesc rapid în ulei, apoi se adaugă fulgii de ceapă și ciupercile de pădure. Se asezonează cu Apollo Usturoi Pudră.
Pentru uleiul de ceapă verde se pune în blender ulei de rapiță fierbinte și ceapă verde tăiată grosier. Se asezoneză cu Apollo Piper Negru Măcinat, apoi se blendează și se strecoară.
Pentru plating se folosesc cartofi gratinați, Apollo Gravy Sauce, carnea porționată la aproximativ 70 de grame fiecare felie, iar lânga se pun ciupercile, lăstari de mazăre și uleiul de ceapă verde.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >