Încărcați imagini
Piept de curcan cu sos de ciuperci
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Piept de curcan cu sos de ciuperci

Piept de curcan cu sos de ciuperci
Timp de preparare: 2 hrs
Numărul de porții: 10
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Piept de curcan 1400 g

Apollo Chicken Seasoning 40 g

Baby spanac 50 g

Pesmet panko 200 g

Pătrunjel verde 50 g

Apollo Oregano 10 g

Apollo Pesto Melange 20 g

Ciuperci de pădure 200 g

Ciuperci champignon 1000 g

Apollo Mushroom Cream Sauce 500 g

Ceapă fulgi 20 g

Ceapă verde uscată 20 g

Apollo Honey Mustard 50 g 

Praz 1000 g

Metodă...

Pieptul de curcan se asezonează cu Apollo Chicken Seasoning și se lasă la marinat, apoi se rulează strâns în folie de plastic și se leagă cu sfoară la capete. 

Se gătește la 68C aburi, pentru 2 ore. 

Cu ajutorul unui blender se face crusta de verdețuri, amestecând pesmet panko, baby spanac, pătrunjel verde, Apollo Oregano și Apollo Pesto Melange

Se amestecă Apollo Mushroom Cream Sauce cu ciupercile călite și ceapa fulgi, apoi se fierbe și se asezonează cu ceapă verde uscată.

Se scoate pieptul de curcan din folie, se rumenește rapid în tigaie, se unge cu Apollo Honey Mustard și se trece prin crusta de verdețuri. 

Se servește alături de cartofi Rostiko și praz prăjit. 

 

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.