Mușchiuleț de porc 1.500 g
Unt 130 g
Apollo Pulled Pork 40 g
Apollo Honey Mustard Sauce 50 g
Apollo Pă.trunjel 100 g
Apollo Cimbru 35 g
Baby spanac 100 g
Pesmet galben 200 g
Apollo Pepper Cream Sauce 250 g
Apollo Green Pepper Corn in Brine 15 g
Amidon de porumb 20 g
Smântână de gătit 30 g
Mușchiulețul de porc se fasonează, se asezonează cu Apollo Pulled Pork și se pune într-o pungă de vidat împreună cu untul topit și cimbrișorul. Se videază, se lipește punga și se gătește prin tehnica sous vide la 68C aburi, sau baie de apă pentru 1h30'.
Pentru crusta de verdețuri: Se pun în blender baby spanacul, pesmet galben, Apollo Cimbru, Apollo Pătrunjel și se macină la viteză mare.
Pentru sos: Se calește scurt piperul verde murat (Apollo Green Peper Corn in Brine) în unt, apoi se adaugă Apollo Pepper Cream Sauce și se amestecă bine, apoi se dă în clocot. Pentru a îngroșa sosul se folosește amidon, apoi se adaugă smântâna dulce.
Mușchiulețul de porc ce scoate din pungă și se prăjește scurt pe plită, se unge cu Apollo Honey Mustard Sauce și se învăluie cu crusta de verdețuri.
Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.
Trimite o întrebare >