Încărcați imagini
Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor
Apollo Food

Rețetele noastre

Descoperă rețetele Apollo

Ordonează după...
Domeniu De Activitate
Cerințe Nutriționale

Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor

Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor
Timp de preparare: 1 hr 45
Numărul de porții: 10
Mușchiuleț de porc în crustă de cimbrișor cu sos de piper verde.
Nutrients per 100g:

Ingrediente...

Mușchiuleț de porc  1.500 g

Unt  130 g

Apollo Pulled Pork  40 g

Apollo Honey Mustard Sauce  50 g

Apollo Pă.trunjel  100 g

Apollo Cimbru  35 g

Baby spanac  100 g

Pesmet galben  200 g

Apollo Pepper Cream Sauce  250 g

Apollo Green Pepper Corn in Brine  15 g

Amidon de porumb  20 g

Smântână de gătit  30 g

Metodă...

Mușchiulețul de porc se fasonează, se asezonează cu Apollo Pulled Pork și se pune într-o pungă de vidat împreună cu untul topit și cimbrișorul. Se videază, se lipește punga și se gătește prin tehnica sous vide la 68C aburi, sau baie de apă pentru 1h30'.

Pentru crusta de verdețuri: Se pun în blender baby spanacul, pesmet galben, Apollo Cimbru, Apollo Pătrunjel și se macină la viteză mare.

Pentru sos: Se calește scurt piperul verde murat (Apollo Green Peper Corn in Brine) în unt, apoi se adaugă Apollo Pepper Cream Sauce și se amestecă bine, apoi se dă în clocot. Pentru a îngroșa sosul se folosește amidon, apoi se adaugă smântâna dulce.

Mușchiulețul de porc ce scoate din pungă și se prăjește scurt pe plită, se unge cu Apollo Honey Mustard Sauce și se învăluie cu crusta de verdețuri.

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.