Încărcați imagini
Header Image
Apollo Food

Blogul nostru

Explorați știri

Reinventarea gastronomiei tradiționale

6th August 2020

Reinventarea și inovația sunt coordonatele definitorii ale acestei perioade. Astfel, se conturează un nou trend global, acela de ”food-delivery”, menit să ofere confort și continuitate pieței HORECA. La Solina Romania suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă gastronomie și gust delicios, ne dorim să susținem toate bucătăriile din mediul HoReCa, de aceea, am combinat câteva idei creative și soluții pe termen scurt, pentru a vă oferi inspirație în această perioadă.

Rețete pentru livrare

Micile schimbări, inovația ingredientelor și adaptarea anumitor rețete oferă posibilitatea de creare a unor meniuri perfecte pentru livrare precum burger, paste, cartofi și pește etc.

Ingrediente alternative

Anumite ingrediente nu sunt atât de accesibile ca altădată, de aceea, recomandăm să utilizați noi resurse de proteine precum lintea în sos bolognese, umpluturi de cartofi sau puiul întreg utilizat în mai multe preparate.

Fără risipă alimentară 

Rețetele creative, care integrează ingredientele existente, sunt cea mai bună opțiune pentru eliminarea risipei alimentare. Rețete precum tortul de morcovi, chips-urile din legume sau pesmentul din pâine sunt doar câteva alternative.

Nutriție & sănătate

Bucătarii au super-puterea de a influența stilul de viață al populației. Introducerea unor meniuri cu ingrediente nutritive și sănătoase vor produce cu siguranță un impact pozitiv.

Pentru mai multă inspirație în meniuri savuroase, aruncă o privire asupra colecției noastre de rețete


Reinventarea gastronomiei romanesti

Formular de contact

Aveți o întrebare? Suntem aici ca să vă ajutăm. Trimite o solicitare folosind formularul nostru online.

Trimite o întrebare >
© Drepturi de autor 2024 Apollo.
Toate drepturile sunt rezervate.